Składniki:
- ½ kg arbuza
- 1 owoc mango
- 25 ml koniaku
- sok z jednej limonki
- 1 łyżka cukru
- kilka listków bazylii
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: łyżka kawy rozpuszczalnej ½ szkl cukru łyżka rodzynek 1 szkl nektaru jabłkowego 50 ml winiaku 2 dag drożdży 1 l wody Sposób wykonania: Kawę wymieszać razem z cukrem po czym zalać ją wrzątkiem. Przykryć i odstawić do ostygnięcia. W między czasie drożdże rozetrzeć z łyżeczką cukru po czym dodać łyżkę kawy, wymieszać. Następnie dodać…
Składniki: 1 owoc mango ½ kg arbuza sok z 1 limonki 1 łyżka cukru 25 ml koniaku kilka listków mięty Sposób wykonania: Arbuza i mango obrać po czym pokroić je w kostkę usuwając pestki. Naste pnie sok z limonki wymieszać z cukrem oraz koniakiem i skropić owoce. Wstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę,…
Składniki: 25 ml whisky 15 ml koniaku 15 ml różowego wermutu 10 ml likieru ziołowego 10 ml likieru z mandarynek Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać. Przez sito przelać do szklanki koktajlowej.