Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z koniakiem

Maczeta

Składniki: 40 ml tequili 10 ml koniaku 10 ml soku z limonki 5 ml syropu z granatów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.

Kawa z lodami

Składniki: 4 łyżki kawy rozpuszczalnej 1 op cukru waniliowego ½ op lodów waniliowych ½ op lodów orzechowych 120 ml koniaku Sposób wykonania: Kawę rozpuszczalną zalać 2 filiżankami gorącej wody. Wówczas dodać jeszcze cukier waniliowy do smaku i odstawić do ostygnięcia. Następnie gałki lodów ułożyć w dwóch szklankach i polać je kawą. Następnie wrzucić kostki lodu…

Owocowy raj

Składniki: 100 ml szampana 20 ml likieru brzoskwiniowego 20 ml koniaku 50 ml soku z pomarańczy Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem szampana) z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki. Dolać powoli szampan.