Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z drobiowego

Indycze udko z pastą ziołową Iwony

Składniki: 1 duża pierś z indyka 2-3 cebule 3-4 ząbki czosnku ½ kg pomidorów 2 łyżki masła sól, pieprz do smaku ½ łyżeczki ziół, rozmarynu i tymianku 2 łyżki musztardy 2 łyżeczki mielonej  słodkiej papryki 2 łyżki octu winnego cukier do smaku 2 łyżeczki posiekanego szczypiorku zioła prowansalskie do smaku 7 łyżek oleju Sposób przyrządzenia:…

Drobiowy paprykarz z indyka z kukurydzą Iwony

Składniki: 1 duża pierś z indyka / około50-60 dkg / 2-3 czerwone  papryki 1 duża cebula 1 puszka kukurydzy konserwowej 5 dkg sklarowanego masła sól, pieprz do smaku ½ szklanka  bulionu drobiowego ½ szklanki posiekanej zielonej natki pietruszki 1-2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki Sposób przyrządzenia: Piersi z indyka umyć, osączyć oprószyć solą i pieprzem do…

Drobiowo-serowe kotleciki na ostro Iwony

Składniki: 30 dkg pleśniowego sera ½ kg piersi z kurczaka 4 jajka 2 łyżki mąki ziemniaczanej ½ łyżeczki ostrej papryki pieprz, sól do smaku ½ czerwonej papryki ½ żółtej  papryki 4 łyżki oleju 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki Sposób przyrządzenia: Piersi z kurczaka umyć, osączyć pokroić na drobniutkie  paseczki. Odstawić na 20 minut w chłodne…

Drobiowe żołądki z pieczarkami Iwony

Składniki: ½  kg żołądków drobiowych ½ kg pieczarek 2 średnie cebule 3 łyżki przecieru pomidorowego sól, pieprz do smaku olej do smażenia Sposób przyrządzenia: Ugotować żołądki, aż będą miękkie, pokroić w plasterki. Pieczarki oczyścić, cebulę obrać i pokroić w plastry, poddusić na tłuszczu, podlać wodą, dodać żołądki, przecier pomidorowy, dusić jeszcze około 15-20 minut, przyprawić…