Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z borowikami

Zupa ziemniaczana z borowikami

Składniki: 500 g ziemniaków 70 g masła 40 g mąki 10 g suszonych borowików 40 g cebuli ½ łyżeczki kminku Ząbek czosnku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Pokrojone grzyby zalać 6 szklankami osolonej wody i ugotować. Po około 30 minutach dodać ziemniaki pokrojone w  kostkę oraz kminek. Następnie posiekaną cebulę przesmażyć…

Borowiki smażone w panierce

Składniki : 15 dag kapeluszy borowików 2 szklanki mleka 3 łyżki mąki 2 jajka 3 łyżki tartej bułki 1/2 szklanki oleju rzepakowego sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby zalać mlekiem i odstawić na noc. Następnego dnia odsączyć z mleka po czym zalać osoloną wodą i ugotować. Wówczas grzyby odsączyć, oprószyć solą oraz pieprzem.  Później obtoczyć w…

Smażone kapelusze borowików

Składniki: 10 – 12 dag kapeluszy suszonych borowików 2 jajka 4 łyżki tartej bułki 4 łyżki mąki 1 kg tłuszczu roślinnego  Sposób wykonania: Grzyby zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia ugotować w tej samej wodzie w której się moczyły. Wówczas grzyby odsączyć i oprószyć pieprzem. Całe kapelusze obtoczyć w mące, potem w roztrzepanych…

Duszone borowiki ze śmietaną Iwony

Składniki: 1 kg świeżych borowików 1 duża cebula 2 łyżki masła roślinnego 1 szklanka śmietany 2 łyżki mąki sól, pieprz do smaku ½ szklanki posiekanej zielonej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Młode borowiki umyć, pokroić w paski, osączyć na sicie. Cebulę obrać, pokroić w kosteczkę. Grzyby i cebulę dusić pod przykryciem we własnym sosie do miękkości.…