Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: węgry

Kluseczki węgierskie

Składniki: 1/2szkl. mąki 1 jajko szczypta soli Sposób wykonania: Do mąki wbić jajka i dodać szczyptę soli. Całość dokładnie wyrobić aby powstało twarde ciasto, które odstawić na 15 minut. Po tym czasie podzielić ciasto na 6 kawałków. Rozwałkować każdy tworząc wałeczek na desce skropionej wodą. Następnie odrywać małe kawałeczki i wrzucać je na osolony wrzątek.…

Robert Makłowicz poleca

Rober Makłowicz świetny popularyzator kuchni, znany wszystkim z popularnych programów „Podróże kulinarne” wprowadza na rynek wyselekcjonowaną przez siebie i firmowaną własnym nazwiskiem linię win węgierskich. W listopadzie bieżącego roku, w polskich sklepach i restauracjach pojawiły się wina z „Winoteki Roberta Makłowicza”. Znakomity smakosz i miłośnik kuchni wybrał z szerokiej oferty 6 win z winnic Sant Urban położonych nad Balatonem, na wzgórzach Badascony.

Polędwica po debreczyńsku

  Skład: 1,5 kg polędwicy wołowej 250 g wędzonego boczku 2 cebule 250 g pieczarek 10 g papryki 4 g kminku 1 kg pomidorów Sól   Sposób wykonania: Posiekaną cebulę przesmażyć razem z pokrojonym w drobną kostkę boczkiem. Dodać zmielony kminek oraz obrane ze skóry pomidory. Na tym położyć polędwicę, posolić i dusić na wolnym…