Składniki:
- 1 kg skrzydełek
- 4 łyżki miodu
- 2 łyżki keczupu
- 2 łyżki sosu sojowego
- 1 łyżeczka imbiru
- 3 ząbki czosnku
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 4 sznycle 1 łyżka miodu 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczką soku z cytryny 1 łyżeczka ziół prowansalskich sól pieprz Sposób wykonania: Do salaterki wlać miód, oliwę z oliwek oraz sok z cytryny. Dodać jeszcze zioła prowansalskie i całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Powstałą marynatą natrzeć mięso i odstawić…
Składniki: 3 gruszki sok z cytryny łyżka miodu łyzeczka posieknych orzechów ½ szkl śmietanki kremówki Sposób wykonania: 2 gruszki pokroić w kostkę a pozostałe zetrzeć na tarce. Dodać do nich posiekane orzechy, miód oraz sok z cyttyny. Całośc dokładnie wymieszać i przełożć do pucharków. Nastepnie śmietankę ubić na sztywno i przykryć deser.