Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: upał

Koktajl z ginem

Składniki: 50 ml ginu 15 ml syropu z owoców granatu 15 ml soku z cytryny 25 ml calwadosu kostki lodu kilka kandyzowanych zielonych wisienek Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki wymieszać w shakerze, dodać kostki lodu i ponownie wymieszać. Koktajl przelać do schłodzonego kieliszka koktajlowego, udekorować kandyzowaną zieloną wisienką. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna

Czekoladowo-waniliowy koktajl mleczny

Składniki: ½ litra czekoladowego mleka 3 gałki waniliowych lodów 50 ml rumu 1 paczka cukru waniliowego ½ szklanki startej białej czekolady Sposób przyrządzenia: W blenderze wymieszać mleko czekoladowe i lody, dodać rum i cukier waniliowy. Przelać do schłodzonych wysokich szklanek i udekorować startą białą czekoladą. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna

Mleczno- warzywny napój

Składniki: 1 litr zsiadłego mleka 3 marchewki 1 seler 2 cebule sok z cytryny 4 łyżki zakwasu buraczanego sól, pieprz do smaku ½ szklanki posiekanego zielonego koperku 2 łyżki posiekanej zielonej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Zsiadłe mleko schłodzić w lodówce. Warzywa umyć, obrać i w sokowirówce wycisnąć sok,  połączyć z sokiem warzywnym, zakwasem buraczanym i…

Chłodnik Iwony

Składniki: 4 średnie ugotowane buraki 1 ogórek zielony duży 6 łyżek posiekanego szczypiorku 6 łyżek posiekanego koperku 4 ugotowane jajka na twardo 1 litr zsiadłego mleka lub kefiru 1 jogurt sok z połowy cytryny sól ,pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Buraki zetrzeć na tarce na grubych oczkach, ogórek pokroić w kosteczkę. Do wazy wlać jogurt,…