Składniki:
- 6 jaj
- słoik majonezu
- sól
- pęczek szczypiorku
Składniki: 6 jaj pęczek szczypiorku 2 łyżki majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować w osolonej wodzie wtedy nie popękają. Następnie je obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do nich majonez oraz posiekany szczypiorek. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Składniki: 1 szkl oleju arachidowego 4 jajka 1 łyżeczka ostrej musztardy 1 łyżka białego octu winnego 1 łyżka posiekanych kaparów 3 łyżki posiekanych zielonych oliwek 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki posiekanego szczypiorku sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać i oddzielić żółtka od białek. Do żółtka dodać musztardę…