Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: sos do sałatek

Surówka z rybą i ogórkiem

Składniki: 40 dag ugotowanej ryby 1 wędzona ryba 1-2 ogórki   sos: 2 łyżki tartego chrzanu 1/2 łyżeczki musztardy 2 łyżki oleju 1 łyżka soku z cytryny l 1 ½ szklanki śmietany sól pieprz Sposób wykonania: Z ryb oddzielić mięso i porwać na mniejsze kawałki. Natomiast ogórki pokroić w kostkę. Następnie chrzan wymieszać z musztardą,…

Sałatka z ziemniaków z sosem

Składniki: 50 dag ziemniaków sos: 2 żółtka 1 /2 szklanki oleju sojowego 1 buteleczka jogurtu sól pieprz sok z cytryny posiekana zielenina Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie po czym je odcedzić i pokroić w kostkę. Następnie żółtka utrzeć z olejem i jogurtem. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Sosem polać…

Sałata z jajami

Składniki: 2-3 główki sałaty 1/2 szklanki śmietany sól cukier sok z cytryny 1 łyżka posiekanego koperku 2 jaja (ugotowane na twardo) Sposób wykonania: Sałatę porwać na mniejsze kawałki a jajka pokroić na cząstki. Całość polać śmietaną i doprawić  do smaku solą, cukrem oraz sokiem z cytryny. Posypać posiekanym koperkiem.

Surówka z młodej cebuli z jabłkiem

Składniki: 1 pęczek młodej cebuli sól 2 kwaskowe jabłka 1 jajo (ugotowane na twardo) 1 /3 szklanki śmietany cukier 1 łyżka posiekanego koperku Sposób wykonania: Cebulę posiekać, jabłko zetrzeć na tarce a jajko pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i polać śmietaną. Doprawić do smaku solą oraz cukrem. Na koniec posypać posiekanym koperkiem.