Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: sok z cytryny

Grillowane piersi z indyka Michała

Masz dziś ochotę na danie z piersi indyka? Wypróbuj ten przepis na grillowane piersi z indyka Michała. Lista zakupów: piersi z indyka, miód, sos sojowy, czosnek oraz imbir. 
 

Składniki:

  • ½ kg  piersi z indyka
  • 6 łyżek sosu sojowego 
  • 1 łyżka płynnego miodu
  • 1 łyżeczka świeżego startego imbiru
  • 2 ząbki czosnku 
  • 4 łyżeczki soku z cytryny
  • pieprz

Pieczone karczochy Marka

Ciekawe pomysły na przygotowanie karczochów. Tym razem pieczone karczochy przepisu Marka. Do przygotowania tego przepisu oprócz karczochów potrzebujesz: musztardy, czosnku, oliwy z oliwek i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • 7 karczochów
  • 4 łyżki soku z cytryny
  • 1/3 szkl oliwy z oliwek
  • 2 łyżki musztardy
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sos musztardowy do mięs

Pyszny sos musztardowy. Idealny jako dodatek do wszystkich potraw mięsnych. Aby go przyrządzić potrzebujesz: musztardy, oliwy z oliwek, miodu i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • 4 łyżeczki musztardy sarepskiej 
  • 5 łyżek oliwy z oliwek 
  • 2 łyżki miodu 
  • 1 łyżka sok z cytryny
  • sól
  • pieprz

Domowy majonez Haliny

Przepis na klasyczny, domowy majonez. Bez chemii i konserwantów. Aby go przyrządzić potrzebujesz: oleju, musztardy, soku z cytryny oraz jajka. 
 

Składniki:

  • 1 szkl oleju 
  • sok z ½  cytryny 
  • 1 jajko
  • 1 łyżka musztardy
  • 1 łyżeczka cukru
  • ½  łyżeczki soli
  • szczypta białego pieprzu

Dip do warzyw z czosnkiem

Wykonanie tego dipu jest dziecinnie proste, a podkreśli smak wszystkich warzywnych przekąsek. Dip do warzyw z czosnkiem. Przepis zawiera: serek twarogowy, kwaśną śmietanę, czosnek i koperek. 
 

Składniki:

  • 200 g kremowego serka twarogowego 
  • 2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany 18%
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • 2 łyżki posiekanego świeżego koperku
  • sól
  • pieprz