Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: słodka

Kotlety z nadzieniem z sera pleśniowego

Składniki: ½ kg mięsa mielonego bułka tarta jajko 500 gr sera pleśniowego oliwa z oliwek do smażenia sól, pieprz do smaku majeranek, słodka papryka Sposób wykonania: Mięso wymieszać z jajkiem, bułką tartą i przyprawami. Z masy mięsnej formować kotleciki. Do środka każdego kotlecika włożyć kawałek sera pleśniowego. Dokładnie zlepić, obtoczyć w bułce tartej i smażyć…

Czerwona cebula z grilla

Składniki: 3 czerwone cebule 1 szklanka białego wina roztopione masło 1 łyżeczka posiekanego tymianku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać, pokroić w plastry o grubości około 10 mm. Zalać winem i odstawić na kilkanaście godzin w chłodne miejsce. Masło rozgrzać na małej patelni, wymieszać z tymiankiem, solą i pieprzem.  Plastry cebuli obsączyć z marynaty, polać…

Zupa migdałowa z ryżem

Składniki: 10 dkg ryżu 25-30 dkg migdałów 1 litr tłustego mleka 1 łyżeczka cynamonu 2-3 łyżki cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 5 łyżek rodzynek sól 2 łyżki masła Sposób przyrządzenia: Ryż ugotować na sypko dodając łyżkę masła. Migdały sparzyć , obrać ze skórki zmielić w maszynce. Podlać troszkę wodą aby nie powstał olej. Zagotować mleko…

Zupa migdałowa z ryżem

Składniki: 10 dkg ryżu 25-30 dkg migdałów 1 litr tłustego mleka 1 łyżeczka cynamonu 2-3 łyżki cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 5 łyżek rodzynek sól 2 łyżki masła Sposób przyrządzenia: Ryż ugotować na sypko dodając łyżkę masła. Migdały sparzyć , obrać ze skórki zmielić w maszynce. Podlać troszkę wodą aby nie powstał olej. Zagotować mleko…