Składniki:
- 250 g twarogu
- 250 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 250 g masła
- skórka starta z 1 pomarańczy
- skórka starta z ½ cytryny
- 3 łyżki cukru pudru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: skórka z ½ pomarańczy skórka z ½ limonki 1 posiekana papryczka jalapeno ¼ szkl japońskiego octu z ryżowego wina ¼ szkl koncentratu soku pomarańczowego 1 ½ łyżeczki musztardy kilka kropel oleju sezamowego ¼ szkl oleju z orzechów ziemnych ¼ szkl oliwy z oliwek sól pieprz Sposób wykonania: Do miseczki wsypać skórkę z pomarańczy…
Składniki: 6 szkl tatsoi ½ szkl pokrojonej w piórka czerwonej cebuli Sos: skórka z ½ pomarańczy skórka z ½ limonki 1 posiekana papryczka jalapeno ¼ szkl japońskiego octu z ryżowego wina ¼ szkl koncentratu soku pomarańczowego 1 ½ łyżeczki musztardy kilka kropel oleju sezamowego ¼ szkl oleju z orzechów ziemnych ¼ szkl oliwy z oliwek…
Składniki: 30 ml campari 30 ml czerwonego wermutu gazowana woda mineralna skórka z pomarańczy kostki lodu Sposób wykonania: Do shakera wlać campari oraz wermut. Dokładnie wymieszać i przelać do szklanki. Uzupełnić woda mineralną. Wrzucić kostki lodu i udekorować skórka z pomarańczy.
Składniki: 1 szklanka bardzo mocnego naparu kawy 1 szklanka gorącej czekolady 2 łyżki bitej śmietanki szczypta otartej skórki pomarańczy Sposób przyrządzenia: Kawę wymieszać z czekoladą, rozlać do filiżanek, do każdej dodać bitą śmietanę, posypać szczypta otartej skórki.