Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: serowe

Pasta z sera brie i camembert

Składniki: 10 dkg dobrego masła 10 dkg sera Brie 10 dkg sera Camembert siekany koperek Sposób przyrządzenia: Ser mocno schłodzić, utrzeć na tarce z małymi otworami. W miseczce umieścić tarte sery i masło, wyrobić na gładką masę. Z pasty formować nieduże kulki i obtoczyć w drobno siekanym koperku. Podawać, jako dodatek do białego pieczywa. Przepis…

Smażony, panierowany ser mozzarella

Składniki: 25 dkg sera mozzarella 2 jajka mąka bułka tarta olej Sposób przyrządzenia: Ser pokroić w plastry. Jajka wybić do miseczki, zmiksować. Plastry sera obtoczyć  w mące, umoczyć w jajku i panierować w tartej bułce. Smażyć do uzyskania złotego koloru panierki. Podawać z dodatkiem bagietki i ostrego sosu. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Gabrysię…

Ser mozzarella w cieście francuskim

Składniki: 12 plastrów sera mozzarella 6 filetów anchois mrożone ciasto francuskie oliwa oregano do smaku Sposób przyrządzenia: Z rozmrożonego ciasta francuskiego wyciąć 12 odpowiednio dużych prostokątów. Na każdym ułożyć plaster sera, połowę filetu anchois, oprószyć oregano i skropić oliwą (tylko ser) Tak przygotowane porcje sera zawinąć w ciasto, brzegi skleić. Piekarnik nagrzać do temperatury 180…

Twarożek Iwony

Składniki: ½ kg sera śmietankowego 2 łyżki cukru waniliowego 5 dkg cukru 100 ml mleka 10 dkg pumpernikla 1 tabliczka gorzkiej czekolady 5 dkg orzechów laskowych 20 dkg wiśni / mogą być z kompotu / 200 ml rumu 125 ml śmietany wiórki czekoladowe do przybrania Sposób przyrządzenia: Twarożek, cukier, cukier waniliowy i mleko dokładnie wymieszać.…