
Składniki:
- 100 g sera pleśniowego
- 100 g serka topionego
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 łyżka majonezu
- sól
- pieprz

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 serki topione pęczek szczypiorku 5 plasterków szynki 15 plasterków żółtego sera Sposób wykonania: Szynkę pokroić w drobną kostkę a szczypiorek posiekać po czym dodać razem do serka topionego i całość wymieszać na jednolitą masę. Następnie powstałą masę rozsmarować na plasterkach sera i zwinąć w ruloniki.
Składniki: masło 5 dag serek topiony mały 2 sztuki białe wino 1 łyżeczka sól do smaku Sposób przyrządzenia: Masło należy dobrze utrzeć z serem, następnie ucierając dodawać białe wino i sól. Wszystko raz jeszcze utrzeć dokładnie na jednolitą masę. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos