
Składniki:
- 400 g ryżu
- sól
- 1 czerwona papryka
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 plastry boczku surowego 2 cebule 1 kg. papryki czerwonej 50 dag. pomidorów 25 dag. ryżu 250ml. soku pomidorowego 2 łyżeczki curry sól cukier Przygotowanie: Boczek podsmażyć i wyjąć z tłuszczu. Na tłuszcz włożyć pokrojoną w grubą kostkę cebulę, a gdy się podsmaży – dołożyć oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę paprykę…
Składniki: 1 szkl. kleistego ryżu 2 szkl. wody kawałek imbiru 1/3 szkl nierafinowanego cukru ¼ szkl. cukru kryształu ¼ szkl. śmietanki Sposób wykonania: Ryż zalać wodą i gotować około 30 minut. Po tym czasie dodać imbir i oba rodzaje cukrów. Wymieszać i gotować jeszcze około 15 minut. Jeśli to konieczne dolać jeszcze trochę wody. Przed…
Składniki: 2 torebki ryżu 1 żółta papryka 1 czerwona papryka 2 marchewki 200 g pędów bambusa 1 wiązka zielonych szparagów 1 por 4 łyżki oleju roślinnego 1 łyżka oleju sezamowego 2 łyżki sosu ostrygowego 6 łyżek sosu słodko-kwaśnego Sposób wykonania: Papryki pokroić w paski, marchewki na plasterki, pora w krążki a pędy bambusa i szparagi…