Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pieczona

Szynka zapiekana w cieście chlebowym

Składniki: 2 kg szynki bez kości 3-4 ząbki czosnku 1 ½ łyżki majeranku sól, pieprz do smaku Ciasto chlebowe: 25 dkg mąki żytniej 25 dkg mąki pszennej 5 dkg drożdży szklanka mleka jajko łyżeczka cukru 4 łyżki oliwy sól Sposób wykonania: Szynkę umyć, osuszyć, natrzeć solą, majerankiem i pieprzem, odstawić do lodówki na 4 godziny.…

Biała kiełbasa pieczona z jabłkami

Składniki: 6 kawałków surowej  kiełbasy 3 łyżki  masła 4 jabłka majeranek Sposób wykonania: Kiełbasę opłukać, osuszyć, obsmażyć  z każdej strony na patelni z masłem. Ponakłuwać ,aby wypłynął nadmiar tłuszczu i płynu. Przełożyć  do naczynia żaroodpornego. Jabłka umyć, pokroić w ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w mniejsze cząstki, przesmażyć na pozostałym tłuszczu na patelni. Jabłkami obłożyć…

Żeberkowa rolada Iwony

Składniki: 2 ½ kg żeberek/cały płat/ 1 jajko 1 kg mielonego mięsa wieprzowego słoik papryki konserwowej 1 cebula ½ bułki sól, pieprz do smaku maggi Vegeta Sposób wykonania: Żeberka umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, powycinać od zewnętrznej strony kostki ,tak aby płat pozostał nie naruszony. Oprószyć solą, pieprzem i Vegetą, polać maggi. Wstawić do lodówki…

Okoń z grilla

Składniki: 50 dkg świeżych, niedużych  okoni sól, pieprz 2 łyżki masła 2 łyżki oleju Sposób przyrządzenia: Świeże, nie przesuszone ryby dokładnie oskrobać, wypatroszyć pozostawiając głowę ryby, ponacinać ostrym nożem boki ryby. Usunąć łuki skrzelowe i oczy. Dokładnie umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. Masło i olej rozgrzać. Przygotować gałązkę rozmarynu lub pędzel kuchenny. Piec na…

Filety ze szczupaka na sposób Marokański

Składniki:

  • 50 dkg filetów ze szczupaka
  • 2 łyżki oliwy
  • 1/4 łyżeczki soli morskiej
  • 1/4 łyżeczki mielonego pieprzy

Sos:

  • 1/2 szklanki czerwonego octu winnego
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki posiekanej naci kolendry
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 drobno posiekana szalotka
  • 1 posiekany drobno ząbek czosnku
  • 1/2 łyżeczki soli morskiej
  • 1/2 łyżeczki papryki mielonej
  • szczypta pieprzu Cayenne
  • szczypta mielonego kminku