Składniki:
- 1 patison
- 2 jajka
- tarta bułka
- olej
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 kg patisonów 2 łyżki soli 1 łyżeczka cukru 3 listki laurowe kilka ziarenek pieprzu kilka ziarenek ziela angielskiego kilka ząbków czosnku kilka ziarenek gorczycy Sposób wykonania: Patisony umyć i pokroić w kostkę. Ułożyć je w wyparzonych słoikach, przekładając je ząbkami czosnku. Do garnka wlać ½ litra wody. Dodać cukier, sól, pieprz, listek laurowy,…
Składniki: młode patisony 2 pomidory 1 cebula 2 łyżki oleju słonecznikowego 2 łyżki soku z cytryny cukier sól Sposób wykonania: Patisony zetrzeć na tarce. Pomidory pokroić w kostkę a cebule w krążki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Następnie olej wymieszać z sokiem z cytryny, solą oraz cukrem i polać surówkę.
Składniki: 2 młode patisony 2 pomidory 1 cebula (10 dag) 2 łyżki oleju słonecznikowego 2 łyżki soku z cytryny cukier sól Sposób wykonania: Patisony pokroić w plasterki, pomidory na cząstki a cebulę posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić do smaku solą oraz cukrem i skropić olejem oraz sokiem z cytryny.