Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: papryki

Paprykarz z indyka

Składniki: 1 kg filetów z indyka ( może być gulaszowe) 3 papryki ( najlepiej kolorowe) 1/2 kg pieczarek sól, pieprz, papryka słodka i ostra mąka ketchup pikantny cebula tłuszcz najlepiej margaryna 2 pomidory ( niekoniecznie) Sposób przyrządzenia: Filety pociąć na kawałki posolić ,popieprzyć ,posypać obiema paprykami ,obtoczyć w mące i odstawić na 15 min. Mięso…

Papryka faszerowana po sycylijsku *

Składniki:

  • 4 papryki żółte
  • 6 pomidorów
  • oliwa do wysmarowania formy

Farsz:

  • 500g mielonej chudej wołowiny
  • 1 duża cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 mała ostra czerwona papryczka
  • 1 pęczek siekanej zielonej pietruszki
  • 2/3 pęczka siekanej świeżej bazylii
  • 3 łyżki tartej bułki
  • 3 łyżki wymoczonych i odciśniętych rodzynków sułtańskich
  • 12 wypestkowanych i drobno pokrojonych czarnych oliwek
  • 12 obranych i posiekanych słodkich migdałów
  • 100ml oliwy
  • sól, pieprz

Sałatka wykwintna*

Składniki: papryka czerwona i żółta papryka konserwowa ogórek zielony 20 dag żółtego sera seler konserwowy kukurydza konserwowa 20 dag kiełbasy szynkowej natka pietruszki pęczek szczypiorku sól,pieprz i cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki(oprócz kukurydzy i selera) pokroić w drobną kostkę,doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem.Schłodzić w lodówce. Smacznego. Przepis nadesłany na III edycją konkursu.…

Sałatka Giuseppe

Składniki: • 2 bakłażany • strąk czerwonej papryki • strąk zielonej papryki • duża cebula • 4 pomidory • 4 – 5 ząbków czosnku • 2 łyżki posiekanej rzeżuchy • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki • olej sos : • 4 łyżki oliwy • 2 łyżki soku z cytryny • łyżeczka przecieru pomidorowego • 10…

Surówka z ogórkiem kwaszonym

Składniki: • 2-3 papryki • 1 kwaśne jabłko • 1 kwaszony ogórek • 1 mała cebula • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki • 3 łyżki oleju • sól • pieprz • cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Paprykę pokroić w cieniutkie paseczki, jabłko zetrzeć na dużej tarce. Ogórek i cebulę pokroić w ćwierćkrążki. Składniki wymieszać, polać…