Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: papryczki chilii

Pasta chilii Matyldy

Przepisy na szybko i te bardziej pracochłonne. Ale wszystkie wyśmienite i smaczne. Dziś przepis na ostrą pastę chilii, Przepis zawiera: papryczki chilii, słodką czerwoną paprykę oraz ocet z białego wina. 
 

Składniki:

  • 2 kg papryczek chili 
  • 1 słodka czerwona papryka 
  • 1 szklanka octu z białego wina  
  • 1 łyżeczka soli 

Pasta chilii Weroniki

Przepis dla miłośników ostrych smaków. Czyli przepis na ostrą pastę chilii. Do jej wykonania potrzebujesz: papryczek chilii, imbiru, octu winnego oraz czosnku. 

 

Składniki:

  • 1 kg papryczek chili
  • kawałek imbiru 
  • ½  szklanki octu winnego 
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka brązowego cukru 
  • sól

Tajska czerwona pasta curry

Składniki: 5 suszonych czerwonych papryczek chili(namoczone w wodzie) 1 łyżeczka startego galangalu 2 łyżeczki posiekanych korzonków kolendry 1 łyżka prażonych ziaren kolendry 1 łyżeczka pasty krewetkowej 5 szalotek 10 ząbków czosnku 1 łyżka posiekanej trawy cytrynowej 1 łyżeczka startej skórki z limetki 5 ziaren czarnego pieprzu 1 łyżeczka soli Sposób wykonania: Wszystkie podane składniki dokładnie…

Krewetki Pychotka

Składniki: 50 dkg średnich krewetek (gotowanych) 6 łyżek oliwy z oliwek 5 ząbków czosnku 1 drobniutko posiekana czerwona papryczka chili 1 łyżka posiekanej natki pietruszki lub kolendry 2 łyżki soku cytrynowego sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać czosnek i papryczkę chili, smażyć mieszając 2 minuty, dodać krewetki oraz pozostałe składniki, wymieszać…