Składniki:
- garść orzeszków piniowych
- garść łuskanych orzechów włoskich
- 2 łyżki masła
- 2 główki czerwonej cykorii
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżka posiekanej bazylii
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: garść orzechów piniowych garść orzechów włoskich 2 łyżki masła 2 główki czerwonej cykorii 1 ząbek czosnku 1 łyżka posiekanej bazylii sól pieprz Sposób wykonania: Posiekane orzechy włoskie i piniowe zarumienić na suchej patelni po czym dodać do nich masło oraz cykorię pokrojoną w paski. Całość wymieszać i dusić na małym ogniu. Na koniec doprawić…
Składniki: czosnek 3 ząbki bazylia 2 pęczki świeży tymianek 1 gałązka owczy ser 6 dag ser pecorino starty 4 dag orzeszki piniowe 4 łyżeczki oliwa 8 łyżek sól pieprz Sposób przyrządzenia: Czosnek należy obrać i przecisnąć przez praskę, bazylię oraz tymianek należy bardzo drobno posiekać i wymieszać z serem owczym, serem pecorino oraz orzeszkami piniowymi,…
Składniki: 4 flądry 2 łyżki orzechów piniowych 2 łyżki kaparów z zalewy 1 łyżka oliwy pół cytryny 100 g. liści szpinaku łyżka masła ząbek czosnku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Flądry ułożyć w naczyniu żaroodpornym ,skropić oliwą i sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15 minut. Pięć…