Składniki:
- 6 jajek
- 2 szkl. kiełków soi
- 100 g pokrojonych pieczarek
- kilka strąków ugotowanej zielonej fasolki szparagowej
- łyżka startego selera
- łyżka startego korzenia pietruszki
- łyżka posiekanej cebuli
- łyżka sosu sojowego
- szczypta soli
- olej
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 12 jajek 50 dkg pieczarek 2 cebule 10 dkg żółtego tartego sera ½ szklanki gęstej śmietany oliwa 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Pieczarki oczyścić, drobno pokroić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. W rondlu rozgrzać oliwę, zeszklić na nim cebulę, dodać pieczarki i dusić do momentu aż płyn odparuje. Jajka rozmieszać…
Składniki: 3 jajka łyżka śmietany łyżka mąki szczypta soli Farsz: 15 dkg resztki pieczeni wieprzowej, wołowej itp. 1 mała cebula 1 ząbek czosnku 1 łyżka śmietany łyżeczka posiekanej natki pietruszki łyżeczka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Rozpoczynamy od przygotowania farszu. Cebulę i czosnek obieramy, lekko podsmażamy na łyżeczce masła, dodajemy pokrojone w paski resztki pieczeni,…