Składniki:
- 700 g oberżyny
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli koszernej
- pieprz
- ¼ szkl. nasion słonecznika
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 700 g oberżyny 3 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżeczki soli koszernej pieprz ¼ szkl. nasion słonecznika Sposób wykonania: Oberżynę umyć i pokroić na talarki, które posmarować je oliwą z oliwek i oprószyć solą oraz pieprzem. Grillujemy około 6- 8 minut, aż lekko zbrązowieje. Po około 5 minutach posypać nasionami słonecznika i piec jeszcze…
Składniki: 700 g oberżyny 3 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżki soli koszernej pieprz ¼ szkl. prażonych nasion słonecznika Sposób wykonania: Oczyszczoną oberżynę pokroić na talarki, które natrzeć oliwą i oprószyć solą oraz pieprzem. Następnie ułożyć ja na ruszcie wysmarowanym tłuszczem. Grillować około 6-8 minut aż oberżyna lekko zbrązowieje. Pod koniec posypać je nasionami słonecznika…