Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: natka pietruszki

Pieczony pstrąg Patryka

Pobudź swój apetyty i przygotuj znakomity przepis na pstrąga. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz oprócz ryby koperku, natki pietruszki, masła i cytryny. 
 

Składniki:

  • 2 świeże wypatroszone pstrągi 
  • 4 łyżki masła 
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 cytryny 
  • 1 pęczka natki pietruszki
  • ½ pęczka koperku
  • sól
  • pieprz

Grillowane pstrągi Ryśka

Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników ryb. Wypróbuj nasze przepisy. Grillowane pstrągi Ryśka. Do wykonania przepisu potrzebujesz: pstrągów, czosnku, oliwy z oliwek i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • 4 pstrągi
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • ½ łyżeczki mielonego kuminu
  • sok z 1 cytryny
  • 3 łyżki oliwy z oliwek 
  • sól 
  • pieprz

Mielone na patyku

Poszukujesz nowych a przede wszystkim sprawdzonych przepisów? Idealnie trafiłeś. Mielone na patyku. Przepis zawiera: mięso mielone, czosnek, cebule, natkę pietruszki oraz kardamon. 
 

Składniki:

  • 500 gram mielonego mięsa mieszanego 
  • 4 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • 1 papryczka chilii
  • ½ pęczka natki pietruszki 
  • 1 jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • ½ łyżeczki kardamonu
  • ½ łyżeczki kminku
  • sól

Koktajl samo zdrowie

Nie ma nic zdrowszego, niż nasz zielony koktajl. Przygotowaliśmy go z natki pietruszki, koperku, ogórka, szpinaku i maślanki. Nie dość, że zdrowy to jeszcze pyszny!
 

Składniki:

  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 1 pęczek koperku 
  • 1 zielony ogórek
  • garść liści szpinaku
  • 200 ml maślanki
  • szczypta soli