Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: natka

Filet ze szczupaka na sposób Francuski

Składniki: 80 dkg filetów ze szczupaka 5 dkg mąki pszennej 5 dkg mąki ziemniaczanej 2 łyżki masła 2 łyżki oliwy 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 posiekany ząbek czosnku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mąki wymieszać z solą i pieprzem. Filety podzielić na porcje. Na patelni rozgrzać oliwę z masłem. Porcje…

Serowy dip do mięsa z grilla Iwony

Składniki: 1 wężowy ogórek 15 dkg szynki drobiowej 40 dkg homogenizowanego serka jajko sól, pieprz do smaku posiekana  zielona natka pietruszki Sposób przyrządzenia: Jajko ugotować na twardo, obrać i drobno posiekać. Ogórka umyć, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Szynkę pokroić w kostkę. Składniki wymieszać z serkiem  homogenizowanym i doprawić do smaku solą i pieprzem.…

Pstrąg pieczony z fankułem i ziołami

Składniki: 4 pstrągi sól, pieprz sok z cytryny 1 oczyszczony, pokrojony w kostkę fankuł 1 łyżka masła 4 łyżki posiekanych ziół: natka pietruszki, trybula, rozmaryn i tymianek cytryna pokrojona w ćwiartki Sposób przyrządzenia: Na patelni rozgrzać masło, dodać fankuł, smażyć mieszając aż zacznie się rumienić. Tuszki pstrąga sprawić, umyć, osuszyć. Ryby skropić sokiem z cytryny,…

Aromatyczny filet z pangi pieczony w piekarniku

Składniki: 1 kg podzielonych na porcje filetów z pangi ½ szklanki oliwy 2 łyżki posiekanej naci pietruszki 3 rozgniecione ząbki czosnku 1 łyżka posiekanego tymianku 6 łyżek masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Na patelni rozgrzać oliwę, dodać czosnek, pietruszkę i tymianek, smażyć na małym ogniu 4 minuty mieszając. Dodać tartą bułkę, sól i pieprz, podgrzewać…