Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: na gorąco

Szynka zapiekana w cieście chlebowym

Składniki: 2 kg szynki bez kości 3-4 ząbki czosnku 1 ½ łyżki majeranku sól, pieprz do smaku Ciasto chlebowe: 25 dkg mąki żytniej 25 dkg mąki pszennej 5 dkg drożdży szklanka mleka jajko łyżeczka cukru 4 łyżki oliwy sól Sposób wykonania: Szynkę umyć, osuszyć, natrzeć solą, majerankiem i pieprzem, odstawić do lodówki na 4 godziny.…

Sos musztardowy z estragonem

Składniki: 3 łyżki musztardy 1 szklanka śmietany ½ szklanki oliwy z oliwek 2 łyżki posiekanych listków estragonu 3 łyżki posiekanej zielonej natki pietruszki 2 łyżki posiekanego szczypiorku sok z cytryny ocet, sól, cukier, pieprz do smaku 1 kieliszek wytrawnego wina Sposób przyrządzenia: Musztardę wymieszać ze śmietaną, miksować, dodawać po trochę oliwę. Zmiksowany sos wymieszać z…

Sos warzywny Marzeny

Składniki: 2 marchewki kawałek selera 2 pietruszki 1 cebula 1 ziemniak ½ szklanki śmietany 1 szklanka bulionu warzywnego ½ szklanki posiekanego zielonego koperku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Warzywa umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, osolić i dodać masło. Chwilę poddusić i zalać gorącym rosołem. Ugotować do miękkości, lekko przestudzić i zmiksować. Przygotowany…

Przekąska z filetów rybnych z cebulką

Składniki: 50 dkg filetów z ryby słodkowodnej mąka pszenna 3 cebule ½ szklanki oliwy sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać, pokroić wg uznania, zeszklić na oliwie. Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić, obtoczyć w mące. Tak przygotowaną rybę dodać do smażącej się cebulki, smażyć na małym ogniu aż rybą zmięknie. Przed podaniem skropić sokiem…