Składniki:
- 50 dag makaronu muszelki
- 1/2 puszki kukurydzy
- 50 dag piersi z kurczaka
- 1 puszka pomidorów
- papryka peperoni
- sól
- pieprz
- sos sojowy
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 ząbek czosnku 1 łyżka oleju 2 kostki Bulionu Grzybowego sól 1 sos Italia sycylijski 1 puszka tuńczyka 250 g makaronu muszelki 200 g kurek Sposób wykonania: Makaron zalać wodą, wrzucić kostkę bulionową i ugotować. Następnie grzyby posiekać i przesmażyć na rozgrzanym maśle, wówczas dodać do nich posiekany czosnek oraz sos przygotowany według opisu…
Składniki: 50 dag leśnych grzybów (mogą być też pieczarki) 50 dag makaronu wstążki 1 marchewka 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka ostrej mielonej papryki 2 łyżki posiekanego szczypiorku kawałek pora 200 ml śmietany 1 kostka Bulionu grzybowego Sposób wykonania: Grzyby pokroić po czym podsmażyć na rozgrzanym maśle, wówczas dodać pokrojoną marchewkę, czosnek oraz pora. Podlać całość…
Składniki: ½ kg makaronu muszelki 10 szt. oliwek 1 opak. sera feta 60 dag pomidorów ½ szkl majonezu cukier, pieprz do smaku 1 łyżeczka musztardy ½ łyżeczki majeranku Sposób wykonania: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. W między czasie pomidory i ser feta pokroić w kostkę i dodać do odcedzonego makaronu. Następnie majonez wymieszać z…
Składniki: 25 dag ugotowanego makaronu muszelki ½ czerwonej papryki ½ zielonej papryki 3 ogórki konserwowe 10 dag szynki ½ puszki kukurydzy 30 dag mrożonych brokułów majonez vegeta 2 łyżki oleju pieprz Sposób wykonania: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu po czym go odcedzić, skropić olejem i dostawić do ostygnięcia. W między czasie ugotować różyczki brokułu…