Składniki:
- 2 duże jogurty truskawkowe (razem ok. litra )
- kostka sera białego (chudy lub półtłusty)
- cukier
- 30 dag truskawek
- szczypta cynamonu
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 3 dojrzałe gruszki 1 szklanka łuskanych orzechów laskowych 2 łyżki soku cytrynowego 2 łyżki dżemu pomarańczowego 1 tabliczka gorzkiej czekolady 4 łyżki sherry 1 łyżeczka masła 125 ml śmietany kremówki Sposób przyrządzenia: Gruszki umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne i przekroić na połówki. Ułożyć je obok siebie w płaskiej foremce. Pomarańczowy dżem utrzeć z sokiem…
Składniki: 1 mały ananas 25 dkg świeżych poziomek 4 łyżki syropu klonowego ½ szklanki wiórków migdałowych 1 szklanka bitej śmietany ½ łyżeczki masła 1 łyżeczka cukru 1 łyżka rumu Sposób przyrządzenia: Ananas obrać i pokroić w kawałki, poziomki umyć, przekroić na połówki. Owoce rozdzielić na trzy talerzyki i polać syropem klonowym. Na patelni zrumienić masło…
Składniki: 75 dag czerwonych porzeczek, 25 dag malin, 1 cytryna, 20 dag cukru. Sposób przyrządzenia: Do rondla wlać niepełną szklankę wody, wsypać cukier, gotować przez 5 minut na średnim ogniu, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia, wystudzić. Porzeczki odszypułkować, umyć, osuszyć. Maliny wrzucić do sitka, opłukać, osączyć. Cytrynę wyszorować, pokroić na cienkie plasterki. Porzeczki i…