Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięso z wieprzowiny

Wątróbka z winogornami

Składniki: 4 plastry wątróbki 3 łyżki masła 16 białych winogron sól pietrsuzka pieprz Sposób wykonania; Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki po czym smażyć je na rozgzranym maśle około 3 minut. Po tm czasie oprószyć je solą oraz pieprzem. Dodać winogorna przekrojone na połówki, wymieszać i od razu wyjąć na talerz. Przed podaniem posypać posiekaną natką…

Schab duszony z jabłkiem

Składniki: 75 dag schabu 4 kwaśne jabłka łyżka oleju łyżka cukru majeranek sól Sposób wykonania: Schab natrzeć majerankiem oraz solą. Następnie obsmażyć go na rozgrzanym tłuszczu. W między czasie jabłka pokroić na półplasterki, które posypać cukrem i dodać do schabu. Podlać całość woda i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Miękkie mięso podzielić na porcje…

Carnitas

Carnitas to danie meksykańskie nazwa oznacza „małe mięska”. Proste danie – pełne smaku. Składniki: •   1 kg karczku •   1 łyżeczka zmielonego kminu rzymskiego (kumin) •   1 łyżeczka soli •   sok z jednej pomarańczy •   sok z jednej limonki lub pół cytryny (opcjonalnie) •   2-4 wycisnietych ząbków czosnku •   woda Sposób przygotowania: Karczek kroimy w…