Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięsem

Egipska zupa mięsna

Składniki: 50 dkg chudej wołowiny albo jagnięciny pokrojonej w plasterki 1 pokrojona w pół plastry cebula 3 łyżki masła 5 rozgniecionych ząbków czosnku zgnieciony 1 łyżeczka octu 2 szklanki  ugotowanego ryżu grzanki z białego pieczywa Sposób przyrządzenia: Mięso gotować w wodzie z dodatkiem cebulki i przypraw. Gdy mięso będzie miękkie odcedzić wywar. Na patelni rozgrzać…

Placki po Węgiersku

 

Składniki:

    • jajo
    • 50 dkg ziemniaków
    • pół cebuli
    • 1 – 2 łyżki mąki
    • olej do smażenia
    • 50 dkg mięsa z indyka
    • 2 dkg mąki,(przysmażam na patelni aż nabierze brązowego koloru)
    • jarzynka do mięs
    • pieprz
    • ziele angielskie
    • liść laurowy
    • 2-3 łyżki śmietany

 

Pizza meatmaster

Sos Składniki: 1 łyżeczka masła 1 cebulka 1 ząbek czosnku 1 puszka krojonych pomidorów ½ kostki bulionu warzywnego 1 łyżeczka oregano 1 łyżka pokrojonej natki pietruszki 1 łyżeczka ketchupu sproszkowany czosnek sól, mąka ziemniaczana Sposób przyrządzenia: Podsmażyć pokrojoną cebulkę i czosnek. Dodajemy odsączony sok z pomidorów i zagotowujemy. Po paru minutach dodajemy kostkę bulionową, oregano,…

Kapusta włoska nadziewana

Obrać z liści, przerznąć na 4 części, zagotować w solonej wodzie, wycisnąć z wody, nałożyć miedzy liście farszu, jak na pierogi z gotowanego mięsa lab surowego jak na kołduny, owiązać nitką każdy kawałek, ułożyć w rondel, podlać bulionem i dusić do miękkości. Na wydaniu zalać sosem. Tak samo można gotować zwyczajną białą kapustę. Na podstawie…