Składniki: 1,5 kg białego sera twarogowego ½ kostki margaryny 2 cebule 2 jajka sól pieprz Sposób wykonania: Cebulkę posiekać i zeszklić ją na rozgrzanym tłuszczy. W między czasie ser zemleć po czym dodać do niego cebulkę oraz jajka. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem
Tag: masło
Dodatki
Grzanki czosnkowe
by Marzena Grzywna • • 0 Comments
Baranina
Kotlety jagnięce z masłem pietruszkowym
by Olga Starzec • • 0 Comments
Dodatki
Masło orzechowe Oli
by Ola • • 0 Comments
Dodatki
Masło cebulowe z jabłkiem
by Piotr Berliński • • 0 Comments
Składniki: 1 cebula 250 g miękkiego masła ¼ jabłka sól Sposób wykonania: Cebulę posiekać po czym zarumienić ją na rozgrzanym maśle, W między czasie obrane jabłko pokroić plasterki i gdy cebula zacznie się pienić wrzucić na patelnię. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą. Przelać do kwadratowego naczynia iw stawić do lodówki aby zastygło.