Składniki:
- 400 g makaronu penne
- 1 ząbek czosnku
- 3 filety anchois
- 2 łyżki oliwy
- 2 małe puszki koncentratu pomidorowego
- oregano
- pieprz
- 1 łyżka kaprów
- 100 ml białego wina
- 185 g tuńczyka
- 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 350 g kurzych wątróbek 500 g makaronu penne sól 1 cebula 2 ząbki czosnku 50 g masła 2 łyżki tartej skórki pomarańczy 2 liście laurowe 120 ml czerwonego wina 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki śmietany pieprz Sposób wykonania: Posiekana cebulę ora czosnek udusić na rozgrzanym maśle, wówczas dodać pokrojoną na kawałki wątróbkę, skórkę…
Składniki: 300 g makaronu penne 1 puszka kukurydzy 100 g suszonych moreli 1 zielona papryka 2 pomidory 100 ml śmietany 4 łyżki majonezu sałatkowego sól pieprz ½ posiekanego szczypiorku Sposób wykonania: Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. W między czasie morele, paprykę i pomidory pokroić w kostkę. Miękki makaron odcedzić i wymieszać z resztą składników.…
Składniki: 1 łyżka oliwy z oliwek ½ kg makaronu penne 1 szkl. rukli 3 szalotki 5 podłużnych pomidorów 4 cebule dymki 10 jajek ½ szkl. pełnotłustego mleka 20 dag kaziowego sera pieprz Sposób wykonania:Makron ugotować al. dente wg. przepisu na opakowaniu.W między czasie obrane ziemniaki przekroić wzdłuż a szalotki i dymkę posiekać.Następnie jajka ubić po…