Składniki: 2 porcje fileta z łososia 2 łyżki majonezu 2 łyżki dobrej musztardy sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Umytą i osuszoną rybę przyprawić solą i pieprzem. Musztardę wymieszać z majonezem i tą mieszanką posmarować porcje ryby. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C przez około 10 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Tag: majonez
Dipy
Dip do chipsów
by Elżbieta Janeczek • • 0 Comments
Sosy
Sos czosnkowo-ziemniaczany
by Nicola Śpiewak • • 0 Comments
Babki
Babka z majonezem
by Amelia Perkowska • • 0 Comments
Składniki:
- ¾ szkl. mąki pszennej
- ½ szkl. mąki ziemniaczanej
- ¾ szkl. cukru
- łyżeczka proszku do pieczenia
- 4 jajka
- 150 g majonezu
- ½ łyżeczki aromatu rumowego
- masło
- herbatniki
- cukier trzcinowy