
Składniki:
- 1 ½ rosołu
- ½ szkl śmietany
- 1 szkl fasoli perłowej
- 5 suszonych grzybków
- ¼ op łazanek
- natka pietruszki
- majeranek
- 3 łyżeczki Vegety
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg mąki 4 jajka 1 łyżeczka soli 1 szkl wody Sposób wykonania: Do mąki wbić jajka i dodać sól. Nie przerywając mieszania wlewać stopniowo wodę aby zagnieść jednolite ciasto. Gotowe ciasto podzielić na części i rozwałkować. Przełożyć na blat oprószony mąką i zostawić na chwilę aby ciasto obeschło. Wówczas zwinąć płaty w rulony…
Składniki: 1 kg mąki 4 jajka 1 łyżeczka soli 1 szkl wody Sposób wykonania; Do mąki wbić jajka i dodać sól. Następnie całość zagniatać dolewając odrobinę wody. Dokładnie wyrobić po czym rozwałkować ciasto. Oprószyć delikatnie mąką i odstawić na chwile aby ciasto się wysuszyło. Wówczas zwinąć je w rulony i pokroić w paski. Ugotować w…
Składniki łazanki 1 kg kapusty 2 cebule 3 łyżki masła pół łyżeczki kminku pieprz sól Sposób wykonania: Kapustę poszatkować po czym zalać woda i ugotować. W między czasie posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle po czym dodać ją do odcedzonej kapusty. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i trzymać na ogniu jeszcze przez około 20…