.jpg)
Składniki:
- 50 dag puszki kukurydzy
- 20 dag ugotowanej szynki konserwowej
- pomidor
- jajko ugotowane na twardo
- pęczek koperku
- łyżeczka musztardy
- 1 szkl. jogurtu
- sól
- pieprz
.jpg)
Składniki: 1 krojona bułka weka 2 ząbki czosnku sos koperkowo-ziołowy w proszku 2 łyżeczki posiekanego koperku Sposób wykonania: Do miękkiego masła dodać sos w proszku, posiekany koperek oraz rozgnieciony czosnek. Całość dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Każdą kromkę posmarować i zlepić aby powstał bochenek chleba. Owinąć go folią aluminiowa i piec na rozgrzanym grillu.
Składniki: 2 szkl. beszamelu ½ pęczka koperku sok z 1 cytryny sól pieprz cukier Sposób wykonania: Koperek posiekać i dodać do sosu beszamelowego. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Doprowadzić do wrzenia.