Składniki:
- 1 kg filetów z dorsza
- 4 łyżki masła
- 8 ziemniaków
- 2 cebule
- sok z cytryny
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 4 szklanki ziemniaków purée 1 puszka kukurydzy ½ kg resztek pieczonej mielonej wieprzowiny 3-4 kulki masła Sposób wykonania: Piekarnik nagrzać do temperatury 175 stopni C. Ugotować ziemniaki i rozetrzeć. Na małej patelni podgrzać kukurydzę. W naczyniu żaroodpornym układać warstwami ziemniaki, kukurydzę i mielone mięso, kończąc warstwą ziemniaków. Na wierzchu ułożyć kulki masła i piec…
Składniki: 6 dużych ziemniaków sałatkowych 60 dkg pieczarek 30 dkg chudej mozarelli 3 łyżki oliwy sól, pieprz do smaku 3 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Ziemniaki dokładnie umyć, ugotować w koszulkach. Pieczarki oczyścić i pokroić w ćwiartki, poddusić na oliwie około 5 minut, doprawić solą i pieprzem do smaku. Ziemniaki przekroić wzdłuż na połówki…
Składniki: 25 ziemniaków po pęczku natki pietruszki, szczypiorku, bazylii i tymianku 1 duża cebula 70 dkg twarogu 3 łyżki oliwy ½ litra wody mineralnej sól, biały pieprz do smaku 2 pęczki majeranku 25 plastrów boczku wędzonego Sposób przyrządzenia: Ziemniaki umyć, ugotować w mundurkach. Bazylię, szczypiorek, tymianek i natkę pietruszki posiekać. Cebulę obrać, pokroić w kostkę.…