Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: karmelizowane

Karmelizowana cebula perłowa

Składniki: 2 szkl małych cebulek perłowych 2 łyżeczki cukru ¼ łyżeczki soli 1 łyżka masła Sposób wykonania; Do rondelka z grubym dnem wlać  1 szklankę wody. Wrzucić cebulki oraz dodać masło, cukier i sól. Całość wymieszać i doprowadzić do wrzenia po czym trzymać na ogniu około 5 minut. Gdy cały płyn się wchłonie a cebulki…

Karmelizowana cebula

Składniki: 2 szkl. małych cebulek 2 łyżeczki cukru ¼ łyżeczka soli 1 łyżka masła Sposób wykonania: Cebulki wrzucić na patelnie i zalać je 1 szklanką wody wymieszanej z masłem, solą oraz cukrem. Doprowadzić do wrzenia i trzymać na małym ogniu około 5 minut, aż cały płyn się wchłonie, wówczas gotować jeszcze 5 minut aż cebulki…