Składniki:
- ½ kapusty pekińskiej
- ½ czerwonej kapusty
- 1 puszka kukurydzy
- 2-3 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 papryczka chilii
- sól
- pieprz
Składniki:
Składniki:
Składniki:
Składniki: kapusta pekińska ogórek 2 czerwone cebule 2 kwaskowe jabłka 2 łodygi selera naciowego sok z cytryny sos sojowy słodki Sposób wykonania: Kapustę pekińską drobno poszatkować. Ogórka obrać i pokroić w cienkie plasterki. Natomiast cebulę i seler naciowy pokroić w talarki. Następnie obrane jabłko, pozbawione gniazd nasiennych pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.…
Składniki: główka kapusty pekińskiej 6 gruszek masło sól cukier biały pieprz sok z cytryny Sposób wykonania: Wodę ocukrzyć i osolić, doprowadzić do wrzenia. Wówczas wrzucić do niej kapustę pekińską pokrojoną na części. Gotować około 10 minut i odstawić do ostygnięcia. W między czasie obrać gruszki i pokroić je na ósemki, usuwając gniazda nasienne. Następnie…