Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kalarepki

Chrupiąca kalarepka z dipem sezamowym

Składniki: 2 obrane, pokrojone w niezbyt grube słupki kalarepy Dip: ¼ szklanka majonezu 2 łyżki prażonych ziaren sezamu 1 łyżka octu ryżowego 1 łyżka płynnego miodu Sposób przyrządzenia: Składniki dipu dokładnie wymieszać, przełożyć do małej miseczki. Na środku półmiska ustawić miseczkę z dipem i otoczyć ją świeżo pokrojonymi słupkami z kalarepy.

Kalarepka panierowana

Składniki: 3 młode, obrane, pokrojone w plastry kalarepy mąka pszenna 2 jajka bułka tarta sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Kalarepki obrać, pokroić w plastry o grubości około 1 cm, przyprawić solą i pieprzem. Jajka zmiksować. Każdy plaster kalarepy obtoczyć dokładnie w mące, zamoczyć w jajku i obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na dobrze nagrzanym oleju po…

Sałatka z kalarepką i rzodkiewką

Składniki: pół główki  sałaty 6  rzodkiewek młoda kalarepka sól 4 łyżki śmietany pieprz garść rzeżuchy Sposób wykonania: Rzodkiewki i kalarepkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Następnie sałatę porwać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Polać śmietaną i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na sam koniec posypać posiekaną rzeżuchą.