Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jajeczna

Sałatka klasyczna z jajek i ogórków

Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 2 duże cebule 1 szklanka majonezu 2 łyżki ostrej musztardy 3 konserwowe ogórki ½ szklanki marynowanych pieczarek ½ szklanki posiekanej natki pietruszki sok z cytryny sól, pieprz do smaku kilka listków sałaty Sposób przyrządzenia: Jajka ugotować, schłodzić, obrać i drobno posiekać. Cebulę obrać, pokroić w cienkie piórka, oprószyć solą…

Sałatka z jajek i jabłka

Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo ½ słoiczka chrzanu sok z cytryny ½ szklanki śmietany 1 duże kwaśne jabłko sól, i cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i drobno posiekać. Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tace na grubych oczkach. Do szklanej salaterki przełożyć, jajka, jabłka, dodać chrzan skropiony sokiem…

Jajka po bretońsku

Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 1 puszka tuńczyka w oliwie 1 szklanka majonezu sok z cytryny sól pomidory do dekoracji Sposób przyrządzenia: Jajka ugotować, ostudzić, obrać i przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka, rozetrzeć na miazgę, ucierając dodawać tuńczyka. Gdy powstanie jednolita masa, doprawić solą i pieprzem do smaku. Połówki jajek  napełnić masą wyłożyć…

Sałatka klasyczna z jajek

Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 2 duże cebule 1 szklanka majonezu 2 łyżki ostrej musztardy 3 konserwowe ogórki ½ szklanki marynowanych pieczarek ½ szklanki posiekanej natki pietruszki sok z cytryny sól, pieprz do smaku kilka listków sałaty Sposób przyrządzenia: Jajka ugotować, schłodzić, obrać i drobno posiekać. Cebulę obrać, pokroić w cienkie piórka, oprószyć solą…