Składniki:
- ½ kg skórek z jabłek
- 2 łyżeczki cukru
- 1 szkl wody
Składniki: 20 ml calvadosu 20 ml koniaku 25 ml likieru brzoskwiniowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 25 ml calvadosu 20 ml likieru wiśniowego 20 ml soku z grejpfrutów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 25 ml calvadosu 20 ml ginu 20 ml likieru bananowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Składniki: 20 ml calvadosu 25 ml ciemnego rumu 20 ml likieru z czarnej porzeczki Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać.