Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: grillowane

Przekąska z indyka

Mamy dla Was przepis na pyszną przekąskę z indyka. Aby wykonać ten przepis potrzebujesz: piersi z indyka, czosnku, musztardy oraz miodu. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z indyka 
  • 5 ząbków czosnku 
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżeczki miodu
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki  
  • ½  łyżeczki ostrej papryki  
  • 4 łyżki oliwy z oliwek 
  • sól
  • pieprz
 

Żeberka pomysłu Filipa

I kolejny przepis na żeberka. Tym razem pomysłu Flipa. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: żeberek, musztardy,  miodu i sosu sojowego. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek
  • 4 łyżek musztardy
  • 3 łyżek miodu
  • 4 łyżek sosu sojowego
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • 1 łyżeczka ostrej papryki
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki 
  • sól
  • pieprz
 

Grillowany karczek Aleksandry

Gorąco polecamy sprawdzone przepisy na znakomite potrawy z grilla. Grillowany karczek Olgi. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: karczku, miodu, jogurtu naturalnego i rozmarynu.  
 

Składniki:

  • 1 kg karczku
  • 18 dag jogurtu naturalnego
  • 3 łyżki curry
  • 2 łyżki miodu
  • 1 łyżeczka sosu sojowego 
  • 1 łyżeczka rozmarynu 
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich 
  • sól
  • pieprz
 

Żeberka przepisu Urszuli

Poznaj sekret przepysznych przepisów na żeberka. Żeberka przepisu Urszuli to nasza dzisiejsza propozycja. Przepis zawiera: żeberka, musztardę, miód i czosnek.
 

Składniki:

  • ½ kg żeberek 
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżeczki miodu
  • 3 ząbki czosnku 
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy z oliwek 
  • kilka gałązek rozmarynu
  • sól
  • pieprz
 

Pierś z indyka z grilla Renaty

Tysiące sprawdzonych przepisów. Wypróbuj dziś z nami przepis na pyszną pierś z indyka z grilla Renaty. Lista zakupów: pierś z indyka, czosnek, okiwa z oliwek, tymianek i majeranek. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z indyka
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka octu balsamicznego 
  • 1 łyżeczka ostrej papryki
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • 1 łyżeczka majeranku
  • 1 łyżeczka tymianku
  • sól
  • pieprz