
Ciasto:
Składniki:
- 40 dag mąki
- 3 dag drożdży
- 1 łyżeczka cukru
- 1/2 łyżeczki soli
- 2 łyżki oliwy
- ok. 1,5 szklanki ciepłej wody
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 250 gram makaronu kolanka 200 gram gotowanej szynki 150 gram sera gouda puszka groszku z marchewką ½ słoika słodkiej papryki ½ litra słodkiej śmietany ½ kostki masła sól pieprz Sposób wykonania: Makaron zalać osoloną wodą i ugotować na pół twardo po czym go odcedzić i dodać pokrojoną szynkę, ser, paprykę oraz odsączony groszek z…
Składniki: 300 g makaronu kokardki 100 g mrożonego groszku 300 g mortadeli 125 g sera gouda 1 czerwona papryka 100 g ogórków konserwowych 2 łyżki białego octu winnego 3 łyżki oleju sól pieprz Sposób wykonania: Makaron zalać osoloną wodą i ugotować al dente. W między czasie groszek również zalać osoloną wodą i gotować około 8…
Składniki: ementaler 20 dag ser górski 10 dag gouda 10 dag jasne winogrona 1 kiść ciemne winogrona 1 kiść orzechy włoskie posiekane 10 dag Sos: ser pleśniowy 15 dag śmietana gęsta 1 szklanka wytrawne sherry 1/2 kieliszka pieprz gałka muszkatołowa Sposób przyrządzenia: Winogrona po umyciu należy oderwać z kiści i pokroić w połówki, usunąć z…