Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: fasolka konserwowa

Śledzie z fasolą i pomidorami

Składniki: 8 filetów śledziowych 2 puszki konserwowej białej fasoli średnia cebula 3 duże, mięsiste pomidory 2 ząbki czosnku 4 łyżki octu winnego 8 łyżek oleju z pestek winogron sól cukier pieprz Sposób wykonania: Posiekany czosnek wymieszać z octem, olejem, solą, pieprzem oraz cukrem. Powstałym sosem polać odcedzona fasolę i odstawić na chwilę. Następnie śledzie pokroić…

Barszcz czerwony z fasolką

Składniki: 50 dag buraków 1,5 litra wywaru mięsnego 1 puszka fasoli konserwowej 1 ząbek czosnku 1 puszka czerwonej fasoli konserwowej liść laurowy, ziele angielskie sok cytrynowy śmietana sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Buraki obieramy, myjemy, kroimy w słupki i wkładamy wraz z przyprawami do wrzącego wywaru mięsnego. Gotujemy powoli z dodatkiem soku cytrynowego. Gdy barszcz nabierze…