Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: drożdżowy

Placek drożdżowy z rabarbarem

Składniki: 2 szkl. mąki 1 łyżki mąki 3 żółtka ¾ szkl. mleka 4 dag drożdży 3 łyżki cukru pudru 1 op. cukru waniliowego ½ kostki masła szczypta soli tłuszcz do formy rabarbar malinowy Sposób wykonania: Masło roztopić po czym rozpuścić i odstawić do ostygnięcia. W ciepłym mleku roztopić drożdże, wówczas dodać łyżkę mąki oraz łyżkę…

Placek araba

Ciasto: 7 żółtek 50 g drożdży 250 g masła 250 g cukru ¼ szkl. mleka 450 g mąki krupczatki skórka starta z 12 pomarańczy masło Wierzch: 250 g bakalii gotowy lukier cytrynowy Sposób wykonania: Masło utrzeć razem z cukrem w trakcie dodać po jednym żółtku. Następnie dodać drożdże roztopione w ciepłym mleku. Całość dokładnie wymieszać…

Keks drożdżowy Ewy

Składniki: 1/2 litra mleka 1 kg. mąki 2 torebki drożdży dr Otkera 4 jajka 1 szklanka cukru 1/4 kostki margaryny 1 łyżka oleju szczypta soli po jednej szklance bakalii (rodzynki, morele, figi, daktyle, orzechy, migdały, śliwki suszon Sposób przyrządzenia: Do garnka wlać mleko, dodać tłuszcz, cukier, olej i szczyptę soli, podgrzać aż się wszystko rozpuści.…