
Składniki:
- puszka tuńczyka
- 3-4 łyżki majonezu
- 2 szklanki drobno posiekanych łodyg selera naciowego
- łyżka soku z cytryny
- biały pieprz mielony
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 100 g wędzonych szprotek 100 g sera topionego o smaku śmietankowym mała cebula pęczek szczypiorku sok z małej cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Szprotki rozetrzeć razem z serkiem topionym. Następnie dodać posiekaną cebulę i szczypiorek. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.
Składniki: szklanka ugotowanej soi 2 cebule 15 dag pieczarek 2 łyżki masła jajko ugotowane na twardo łyżka jogurtu 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Cebulę posiekać, pieczarki i jajka pokroić w drobną kostkę i dodać do soi. Dodać jeszcze miękkie masło, jogurt oraz posiekaną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do…
Składniki: 1 duża makrela wędzona 1 cebula 2 jajka ugotowane na twardo 2 -3 ogórki kiszone majonez sól, pieprz Sposób wykonania; Mięso makreli rozdrobnić widelcem. Następnie cebulę posiekać a jajko i ogórki drobno pokroić i dodać do ryby. Dodać jeszcze majonez i całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.