Składniki:
- 30 dkg wątróbki
- 10 dkg surowego boczku
- 1 drobno pokrojona cebula
- 1 mała, namoczona i odciśnięta bułeczka
- olej
- tarta bułka
- 2 ząbki czosnku
- sól, pieprz, majeranek do smaku
Składniki: 25 dkg pokrojonej w grubą kostkę polędwicy wołowej 1 łyżka masła 2 łyżki oleju 4 łyżki sosu Worcestershire Marynata: 2 łyżki oliwy 2 łyżki pokrojonego czosnku sól, pieprz, papryka do smaku Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć, oczyścić z błon, pokroić w kostkę. Składniki marynaty wymieszać, zalać nią mięso, na około 10 minut. Na patelni…
Składniki:
Marynata:
Składniki: 400 g makaronu hokkien 1/3 sparzonych migdałów 2 łyżki oleju arachidowego 500 g wołowiny krzyżowej 1 cebula 1/3 szkl. sosu sojowego podsmażonego z odrobiną miodu i czosnku 2 łyżki sosu sojowego 1 czerwona papryka 1 różyczka brokułu chińskiego 1 puszka mini kolb kukurydzy Sposób przyrządzenia: Makaron zalać gorąca woda i odstawić na 2…