
Składniki:
- 3 cytryny
- 400 ml śmietany kremówki
- 4 białka
- 170 g cukru
- 1,5 łyżki żelatyny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
składniki: 1 szkl. mleka 2 żółtka ½ szkl. cukru pudru 2 łyżki smażonej skórki cytrynowej łyżeczka mąki ziemniaczanej 2 łyżeczki skórki startej z cytryny sok z cytryny miód Sposób wykonania: 2 łyżki mleka wymieszać z mąką ziemniaczaną. Natomiast resztę mleka doprowadzić do wrzenia z dodatkiem skórki z cytryny i połowy cukru. Wówczas dodać mąkę wymieszaną…
Składniki: 3 cytryny 600 ml mleka 200 g cukru Sposób wykonania: Umyte cytryny obrać po czym pokroić na mniejsze kawałki i zmiksować. W trakcie dolewać stopniowo mleko. Na koniec doprawić do smaku cukrem.
Składniki: 2 cytryny 3 pomarańcze 600 ml mleka 200 g cukru Sposób wykonania: Umyte owoce obrać po czym pokroić na mniejsze kawałki i zmiksować. W trakcie dolewać stopniowo mleko. Na koniec doprawić do smaku cukrem.
Składniki: 15 dag migdałów 15 dag cukru pudru 15 dag marmolady morelowej 4 jajka 2 cytryny łyżeczka cukru pudru cukier puder do posypania bita śmietana masło do formy Sposób wykonania: Z cytryn zetrzeć skórkę i wycisnąć sok. Następnie żółtka utrzeć razem z cukrem i nie przerywając ucierania dodawać sok i skórkę z cytryny oraz sparzone…