
Składniki:
- 1 kg cytryn
- 750 g cukru
- 1 laska wanilii
- 50 ml koniaku

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 cytryny 4 listki mięty 4 łyżki serka mascarpone 1 biała czekolada 1 kieliszek miodu pitnego kilka malin Sposób wykonania: Z cytryn odciąć czubek z jednej strony po czym delikatnie ją wydrążyć. Następnie miód wlać do rondelka, dodać połamaną czekoladę i gotować na małym ogniu, do momentu, aż czekolada się rozpuści. Wówczas zdjąć rondelek…
Składniki: 1 kg pomarańczy 2 cytryny 1 kg cukru 1 szkl wody Sposób wykonania: Pomarańcze i cytryny sparzyć wrzątkiem. Następnie z jednej cytryny i pomarańczy zetrzeć skórkę, natomiast pozostałe owoce obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki. Do rondelka wlać wodę i wsypać cukier, gotować na małym ogniu do powstania syropu. Wówczas włożyć do…
Składniki: 2 dojrzałe pomarańcze 1 limonka 6 łyżek cukru kilka listków mięty 1 szklanka rumu Sposób wykonania: Limonkę i pomarańcze umyć i osuszyć. Używając ostrego noża obrać ze skóry ścinając ją wraz z albedo. Miąższ pokroić w plastry o grubości około 5 mm. Plastry owoców ułożyć w szklanej salaterce, dodać cukier, delikatnie chwilę mieszać, a…