Składniki:
- 1 kg buraków ćwikła
- 2 korzenie chrzanu
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1 łyżka cukru
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 duże, obrane i starte na grubej tarce buraki 20 wydrylowanych, przekrojonych na połowę czereśni 2 łyżki octu jabłkowego 2 łyżki podprażonych płatków migdałowych sól, pieprz, cukier do smaku Sposób przyrządzenia: W salaterce wymieszać buraki z octem, przyprawić do smaku, odstawić na 60 minut. Dodać czereśnie, wymieszać. Surówkę udekorować płatkami migdałów.
Składniki: 1 kg buraków ćwikłowych 5 łyżek startego chrzanu 1 kieliszek czerwonego wina 2 łyżki soku z cytryny sól cukier Sposób wykonania: Buraki najlepiej upiec w piekarniku po czym je obrać i zetrzeć na tarce. Następnie do starych buraków dodać starty chrzan, wino, sok z cytryny, cynamon, sol oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać. Buraczki można …
Składniki: 2-3 średniej wielkości buraki (ok. 30 dag) 1 duże jabłko 1 szklanka ugotowanej białej drobnej fasoli sól 2-3 ząbki czosnku 2 łyżki oleju sok z cytryny pieprz Sposób wykonania: Buraki upiec w piekarniku po czym je obrać i zetrzeć na tarce. Jabłko pokroić w kostkę i razem z fasolą dodać do sałatki. Doprawić do…
Składniki: 3-4 średniej wielkości buraki (ok. 30 dag) 1 łyżka octu winnego 2 jaja (ugotowane na twardo) 2 łyżki oleju 1 łyżeczka musztardy sól pieprz posiekana natka pietruszki Sposób wykonania: Buraki upiec w piekarniku po czym je obrać i zetrzeć na tarce. Ocet winny wymieszać z olejem i musztardą. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.…