.jpg)
Składniki:
- ½ szklanki chrzanu
- 6 ugotowanych na twardo jajek
- 1 szklanka śmietany
- sok cytryny
- sól, cukier do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ½ kg jabłek 1 słoiczek chrzanu 1średnia marchewka ½ szklanki śmietany cukier Sposób przyrządzenia: Jabłka i marchewkę opłukać, osączyć na papierowym ręczniku i zetrzeć na tarce na grubych oczkach, przełożyć do szklanej miseczki, połączyć z chrzanem ze słoiczka, dodać cukier do smaku i połączyć ze śmietaną. Schłodzić.
Lekturę rozpocznij od koncowej uwagi. 1. Składniki: ok. 20 dkg słoik chrzanu 3 żółtka jaj 3 łyżki gęstej śmietany 1 łyżeczka masła sól, biały pieprz, cukier Sposób przyrządzenia: Żółtka utrzeć na gładką masę, dodać śmietanę, wymieszać z chrzanem. Na teflonowej patelni rozpuścić masło, dodać chrzan wymieszany z żółtkami i śmietaną, mieszając podgrzewać, jak zgęstnieje przyprawić…
Skład: 6 łyżek chrzanu 10 ząbków czosnku 1 kwaśne jabłko sok z cytryny kwaśna śmietana 1 ugotowane żółtko sól Sposób wykonania: Czosnek obieramy, bardzo dokładnie rozdrabniamy, ucieramy z żółtkiem, dodajemy pozostałe składniki, ucieramy na gładką masę.